2009. február 15., vasárnap

Karcsú, fekete és hajlékony




Ez a közös a kedvenc BDSM eszközeimben. Illetve emellett még a korbács és a lovaglópálca csípős is, és mindkettő bőrből van. A sima játékhoz (nem shibarihoz) használt köteleim puha pamutból készültek. Mindegyik ott van mindig az ágyam mellett: részben azért, mert szépek, részben azért, mert kedvesek a szívemnek. Dísztárgyak is, de ennél sokkal többek. Mindig rácsodálkozom, hogy ezek a levegőnél alig sűrűbbnek tűnő, karcsú és éteri eszközök micsoda intenzív, pontos és mindent elborító fájdalmat, illetve totális korlátozottságot képesek okozni.

A pálca olyan, mint egy két tőrrel felszerelt, fürge mozgású, táncoslábú bárd egy szerepjátékban. Hajlékony, gyors, és nagyon pontos. Kegyetlenül hasító, csípős fájdalmat tud okozni, de simogatni is lehet vele.

A korbács kevésbé pontos, de nagyon intenzív, ahogy ezer szállal elborít – ez is hol fájdalmasan, hol simogatóan. A visszacsapó szálak okozzák a legfájdalmasabb, és persze nem várt, kiszámíthatatlan ingereket. Szeszélyes, finom, különleges eszköz. Ha két korbács, vagy a korbács és a pálca együtt kényeztet értő és érzékeny kezekben, az egészen kivételesen káprázatos élmény.

A kötelek számomra a BDSM építőkockái. Tényleg a LEGO-hoz hasonlatosak: bármire felhasználhatók, világokat lehet építeni (fonni) belőlük és ezek adnak igazán teret a kreativitásnak. A szexshopokban kapható drága „célszerszámok” kevésbé vonzanak: mondjuk egy nyakörvvel kombinált csukló- és bokabilincs árából már elég rendes mennyiségben és minőségben lehet esztétikus köteleket venni, amik aztán nem csak erre az egy célra használhatók fel. Azért vágytam gyerekkoromban is jobban a LEGO-ra, mint mondjuk egy miniatűr játék mosógépre, mert a LEGO-s doboz ezernyi világ megunhatatlan ígéretét rejtette: 1000 in 1. A kötél lehet bilincs, szemtakaró, nyakörv, fűző, nyitott tangabugyi, péniszgyűrű – és a legjobb, ha folyamatosan változik, átalakul, és a játék közben ebből minél több alakot felvesz. Hüpp, hüpp, hüpp, Barba trükk, avagy papucs orrán pamutbojt. Hiába, a BDSM végül mégiscsak a homo ludens kedves esti szórakozása:)…

De azért még egy vallomás idekívánkozik a végére: bármennyire is csodálom ezeket az eszközöket (és talán ez az érzés áll bennem a legközelebb a fetisizmushoz), valójában mégis valahol magamat látom bennük. Kacsúk, finomak, hajlékonyak, mégis kegyetlenek, pontosak, fürgék és kihívást jelentenek – Nárcisz pedig olyan szeretettel tud nézni a tükörbe:)…

Nincsenek megjegyzések: